Ditt Ögonblick – Fotograf Kalmar, Nybro, Öland » Fotograf Kalmar Nybro Öland Trekanten

Information

En fotografering är en investering som du har glädje av resten av livet! Tiden springer iväg och det kommer att vara värdefullt att ha ögonblicken som varit fångade på bild. Mitt mål är att en fotografering hos mig ska vara en rolig upplevelse som resulterar i fina minnen!

rub-fjarilar

FOTOGRAFERINGEN barn/familj

Jag gillar spontana och lekfulla bilder som visar modellens personlighet.

Under fotograferingen leker vi oss fram till levande bilder och fångar härliga ögonblick. Vid en barnfotografering är du som förälder delaktig så att barnet känner sig avslappnat och tryggt. Det är vanligt att skratt och bus blandas med lite dåligt humör. Som förälder ska man inte bli stressad om det blir lite halvkaos, jag vet att barn är barn!

Om ni vill göra bilderna lite extra personliga så kan ni till exempel ta med favoritnallen, favoritleksaken eller varför inte er hund?

rub-fjarilar

LEVERANS & BETALNING

Inom 10 dagar efter fotograferingen så skickas inloggningsuppgifter till ert webgalleri. Här finns bilderna från er fotografering och ni väljer själva vilka ni önskar att köpa.

Era valda bilder levereras inom 3-5 veckor från det att ni har skickat er beställning. Fakturan mailas då och har 10 dagars betalningsfrist. Ingen betalning sker på plats.
Bilderna levereras på ett USB-minne om ni har beställt 10 bilder eller fler, i annat fall mailas bilderna för nerladdning.

 

rub-fjarilar

KLÄDER

När det gäller kläder så rekommenderar jag kläder utan röriga mönster eller stora loggor. Småblommigt etc går såklart bra. Jag tycker ofta att ljusare kläder gör sig bäst på bild då mörka kläder blir en så stor kontrast mot de ljusa bakgrunderna jag använder mig av, men det är en smaksak. Bebisar har ofta en rosa hudton och då kan det vara fint att välja en annan färg än just rosa på kläderna. Ta gärna med ett klädombyte för mer variation i bilderna!

Glöm inte att detta bara är tips – ni ska givetvis välja kläder efter egen smak och tycke! ALLT FUNKAR! 🙂

rub-fjarilar

BILDER

Bilderna som ni köper av mig ska för bästa resultat framkallas på Crimson.se. Ni får givetvis använda bilderna fritt, men vid publicering ska ”Foto: Ditt Ögonblick” anges. Bilderna får inte förändras i efterhand. Har ni önskemål på förändringar så har ni möjlighet att skriva dessa i webgalleriet när ni gör er beställning. Era beställda bilder får ni både i färg och svartvitt.

Mina bilder levereras i formatet 3×4 och 1×1 då jag tycker dessa format gör sig allra bäst när det gäller barn- och familjebilder. Detta kan vara bra att veta när du ska hitta ramar till dina beställda bilder.

rub-fjarilar

PUBLICERING

När ni bokar en fotografering hos mig så godkänner ni att bilderna kan komma att användas i marknadsföringssyfte. Om ni inte vill detta så går det naturligtvis bra, men det är då viktigt att ni meddelar mig innan fotograferingen.