Ditt Ögonblick – Fotograf Kalmar, Nybro, Öland » Fotograf Kalmar Nybro Öland Trekanten

Om mig

Nina Johansson

Foto: Nicole Henriksson

Hej och varmt välkommen hit!

Jag heter Nina Johansson och jag är fotografen bakom företaget Ditt Ögonblick. Jag är en specialiserad barnfotograf med studio i Trekanten som ligger mellan Kalmar och Nybro. Jag fotograferar inte bara i min studio utan även utomhus i vackra miljöer om så önskas.

Verksamheten startade jag som ett litet hobbyprojekt under våren 2012 och det visade sig vara något av det bästa jag har gjort – att vara fotograf är världens roligaste jobb!

Som person är jag en lugn, glad och omtänksam tjej med ett jäkla tålamod som kan plockas fram under fotograferingar.

Min passion är att fånga ögonblick på bild – ögonblick där känslan lyser igenom i bilden. Jag älskar att fånga bus, kärlek, blickar och personligheter! För mig är det viktigt att varje fotosession blir en rolig och avslappnad stund att minnas och att du som kund känner dig trygg och välkommen.

Jag specialiserar mig främst som barnfotograf och familjefotograf men kommer under 2024 även att arbeta mer som företagsfotograf. Mina kunder finns främst i Kalmar, Nybro och på Öland!

Tveka inte att kontakta mig om du har några frågor eller om du vill boka en tid. Mitt kontaktformulär hittar du i menyn.