Ditt Ögonblick – Fotograf Kalmar, Nybro, Öland » Fotograf Kalmar Nybro Öland Trekanten

Priser

Så här går det till!

Vi ses i min fotostudio i Trekanten, mellan Kalmar och Nybro i närheten av Öland, för en rolig fotostund. Vill du boka en utomhusfotografering finns information längre ner på denna sida.

Som erfaren barnfotograf vet jag att barn orkar och har tålamod i ungefär 45 minuter, men vi har 1,5 timme inbokad så att vi aldrig behöver känna någon stress. 

Efter fotograferingen erhåller du ett webgalleri där de bästa bilderna (ca 30-50 st) finns för påseende.

Du väljer sedan själv hur du vill lägga upp din investering enligt alternativen nedan och det valet går bra att göra först efter fotograferingen. 

 

FÄRDIGA PAKET ELLER ENSKILDA BILDER?

När studiofotograferingen är genomförd så kan du välja mellan följande paket: nyfödd, lilla, stora och lyx. Önskar du bara några enstaka bilder så kan du istället för dessa olika paket betala en fotoavgift och köpa enskilda digitala filer till styckpris. Dessa priser hittar längre ner på sidan tillsammans med information om övriga fotograferingar (utomhus, hemmahos, smash the cake, 6-månaders).

STAMMIS?

Har du gjort din nyföddfotografering hos mig i studio så har du 500:- rabatt på nedan tre paket (lilla, stora, lyx) att utnyttja vid en 1-årsfotografering.

NYFÖDD – erbjudande!

Jag förevigar er nyfödda lilla skatt (0-3 månader) och skickar in er absoluta favoritbild till de lokala tidningarna. Vi bokar in 1,5 timme i studion och har tid för enskilda bilder på bebisen men även syskon- och familjebilder. I paketet ingår 10 digitala bilder som du själv väljer ut ur ett webgalleri som mailas till dig efter fotograferingen. De digitala bilderna mailas till dig högupplösta i färg och svartvitt och du använder de sedan fritt till exempelvis förstoringar och fotoböcker. Det ingår dessutom en förstoring 30×40 cm som du skickas till dig.

2795:- 

Nedan paket gäller fotograferingar för barn, syskon, familj, gravida, par:

Lilla

Fotografering inkl. 10 digitala bilder som du själv väljer ur webgalleriet. Dessa erhåller du högupplösta i färg och svartvitt och du använder de sedan fritt till exempelvis förstoringar och fotoböcker.

I detta paket ingår dessutom 1 st 30×40 cm och 4 st 18×24 cm alternativt 2 st 30×40 cm av era valda bilder framkallade på ett fint fotopapper. Vill du välja bort förstoringar så ingår istället 12 digitala bilder totalt.

3795:-

Stora

Fotografering inkl. 20 digitala bilder som du själv väljer ur webgalleriet. Dessa erhåller du högupplösta i färg och svartvitt och du använder de sedan fritt till exempelvis förstoringar och fotoböcker. 

I detta paket ingår dessutom en vacker linnebox där era 10 favoriter utav de 20 utvalda finns framkallade i 13×18 cm och monterade på en bakpapp för stadga. Perfekt att ha liggandes framme på bordet eller synligt i hyllan och även att rama in. Vill du välja bort förstoringar så ingår istället 24 digitala bilder totalt.

4595:-

 

Lyx

Vill du passa på att lyxa till det och unna dig det lilla extra när du äntligen tagit steget att fotografera din familj professionellt? Man ångrar aldrig de bilder man köper, däremot kan man gräma sig över de man valt bort.

Fotografering inkl. alla digitala bilder ur webgalleriet (minst 30 st ofta runt 50 st). Dessa erhåller du högupplösta i färg och svartvitt och du använder de sedan fritt. 

I detta paket ingår även en fotolänga med 3 st 30×30 cm laminerade bilder redo att hängas på väggen, alternativt ett av följande printpaket: 3 st 30×40 cm eller 1 st 30×40 cm och 8 st 18×24 cm.

5695:- 

 

Enskilda bilder

Är du ute efter någon specifik bild eller bara önskar ett fåtal bilder så går det bra att betala en fotoavgift för själva fotostunden och sedan köpa till digitala bilder ur ett webgalleri. 

Fotoavgift 895:- (nyfödd 0-3 månader 595:-)

Digital bild 295:- (högupplöst i färg och svartvitt)

 

SMASH THE CAKE

Önskar du att avsluta din fotografering med busigt tårtkladd även kallat Smash the cake? Lägg till 300:- i ovan paket så ingår tårta, krans och blommor på tårtan. Vill du inte ha någon krans så tillkommer endast 150:- istället. 

 

UTOMHUS

Önskar du att ta härliga bilder utomhus tagna under din favoritårstid? Vi fotograferar på en fin plats i Kalmar eller i närheten. Jag tar både uppstyrda bilder och bilder i stunden och vi får en härlig fotografering tillsammans. För mest optimala förutsättningar är det bra att ses runt kl. 17 eller senare, men vi anpassar oss såklart efter barnets tider när vi bokar fotograferingen. 

Alla bra bilder ingår (minst. 40 st men oftast många fler) digitala högupplösta i färg och svartvitt.  

3495:-

HEMMA HOS

Känner sig era barn med avslappnade hemma eller vill ni helt enkelt ha er vardag förevigad? Då är mitt ”hemmahos” erbjudande perfekt för er!

Naturliga, avslappnade och busiga bilder i hemmamiljö. Ett roligt och fint minne när ni saknar den kaosiga tiden som sedan har passerat.

Vi är inomhus hemma hos er och jag tar både uppstyrda bilder och bilder i stunden som är just där och då. Alla bra bilder ingår (minst. 30 st ofta många fler) digitala högupplösta i färg och svartvitt. 

3795:- inkl. resekostnad.

6 MÅNADER 

Ett bra komplement till nyfödd/1-årsfotograferingen. 

6-månader är en himla mysig ålder att föreviga på bild. Den lilla bebisen har blivit en liten person!

Vi fotograferar i 30 minuter (ej syskon- eller familjebilder) och barnet ska vara 6-7 månader vid fototillfället. För bäst variation i bilderna är det bra om barnet har lärt sig sitta utan stöd.

1495:- inkl. 5 digitala högupplösta bilder i färg och svartvitt som väljs ut ur ett webgalleri. Möjlighet finns att köpa till fler. 

TILLÄGG

USB-minne 100:-

Vill du vara säker på att dina bilder inte försvinner i mailen/datorn. Välj till ett fint usb-minne (4GB) i trä där dina bilder för alltid finns sparade. 

LEVERANS

Bilderna mailas för nedladdning om du inte valt till ett usb-minne. Eventuella produkter som ingår i de olika paketen skickas per post och frakt ingår i priset. 

ÖVRIGT

Mer information om villkor, bildrättigheter mm

Priserna gäller för fotograferingar som bokas från och med den 14 juni 2021.